Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere zabıta memuru alım ilanı yayımlandı. Kamu personel alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu haberimizde hazırladık.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları
657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel şartları taşımak, Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartları yer alıyor.

Zabıta alımı özel şartları: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gerekiyor.

Zabıta alımı başvuru mezuniyetler
19 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 10. derece kadrolar için olacak. Başvuru için adayların Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler Önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kadın / Erkek adaylar başvurabilir. KPSSP93 puan türünden en az 65 ve puan almak gerekiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuru süreci
Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları 13 Mart 2023 – 17 Mart 2023 tarihleri arasında adresi üzerinden olacak. Başvurular şahsen yapılacak. Adaylar “Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası No:14 Meram/KONYA” adresine başvuru yapabilecekler. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı başvuru kılavuzu:
TIKLAYINIZ

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ