1923 Kuruluş Ayarlarına Dönmek PDF Kitap Özeti

  • 27 Mart 2017
  • 198 kez görüntülendi.
1923 Kuruluş Ayarlarına Dönmek PDF Kitap Özeti

1923 Kuruluş Ayarlarına Dönmek PDF Kitap Özeti

1923 Kuruluş Ayarlarına Dönmek PDF Kitap Özeti

Tarih türünde kitaplar okumayı sevenler için ideal olan 1923 Kuruluş Ayarlarına Dönmek, 26 Ocak 2017 tarihinde raflardaki yerine almaya başladı. Türkiye’nin ne şartlar altında ve hangi düşüncelerle kurulduğunu anlatan kitap, bu düşüncelerin nasıl anlaşılabileceğini anlatıyor. Büyük lider Atatürk’ün ölümünün ardından kuruluş ayarlarının bozulmaya başladığının anlatıldığı kitap Sinan Meydan tarafından kaleme alınmış.

Kuruluş ayarlarına geri dönülmesinin artık ülkenin ve toplumun huzuru ve bağımsızlığı adına zorunlu olduğunun belirtildiği kitapta bunun nasıl yapılacağına da yer veriliyor. Yazara göre, cumhuriyetin ilk dönemlerindeki modern ve bağımsız ülkenin geri getirilebilmesinin yolu, Atatürk tarafından genç nesillere hitaben yazılan pek çok eserde gösteriliyor.

Diğer Özellikler

Kitap inkılap yayın evi tarafından basıldı. 576 sayfadan oluşan kitap, sürükleyici olması nedeniyle kısa sürede bitirilebiliyor. Bu kitabı satın almak isteyenler 19,32 lira ödeyerek kitap arşivlerini genişletebiliyor. Tarih türünde eserler veren yazarın bundan önce yazdığı kitaplar büyük beğeni toplamıştı. Bu kitabın da geniş bir okur kitlesi tarafından okunması ve beğenilmesi bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ